MedIQ

Újra itt az első magyar orvosi blogkarnevál, ahol összegyűjtjük az elmúlt hét legjobb orvosi/egészségügyi cikkeit. Ha blogodban érdekes, orvosi témájú írással álltál elő, jelezd azt nekünk, és bekerülsz a karneválba (berci.mesko at gmail.com). Szeretnénk, ha nemcsak az orvosi vélemények kapnának hangot. Sokat kellett várni erre a karnevál kiadásra, mivel uborkaszezon van, nemcsak a médiában, de a blogokban is. Csak néhányan dolgoznak megállás nélkül...



Keszthelyi Gyula, blogger háziorvosunk, arra hívja fel a figyelmet, hogy miért nem érdemes a dolgokat túlbonyolítani.

A Cogito Ergo Sum blogról, Orosz Viktória ezúttat két cikkel is bekerült a karneválba: Painad - a fájdalom skálája dementiában szenvedőknek és Tollal a koponyában 55 éven keresztül!



Dubecz Attila, a magyar web 2.0 sebésze, kihagyhatatlan beszámolót közölt az angliai sebészeti helyzetről, összehasonlítva a magyarral.

Katona Zsuzsa a halálos négyesről és a diéták/fogyókúrák nehézségeiről ír.

A Kaizen Blog kiemeli, hogy a változás érdekében a betegeknek is változtatniuk kell, majd súlyos, biztosítós kérdéseket feszeget.

És ezzel be is fejeztük a magyar orvosi blogoszféra böngészését, mivel a többi blog jelenleg pihenését tölti. Viszont bemutatnék két, általam eddig nem ismert blogot:


Az utóbbi idők legjobb MedIQ posztja ez volt: Az első orvosi szimuláció a Second Life-ban: percről percre!

Találkozzunk jövő héten is!

Az eddigi karneválok:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr66143562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása