MedIQ

Visszatérünk hát az első magyar orvosi blogkarnevállal (sőt más témában is az első karnevál ez), ahol összegyűjtjük az elmúlt hét legjobb cikkeit. Felhívnám a figyelemet, hogy ha blogodban érdekes, orvosi témájú írással álltál elő, jelezd azt nekünk, és bekerülsz a karneválba (berci.mesko at gmail.com). Szeretnénk, ha nemcsak az orvosi vélemények kapnának hangot. Íme hát a válogatás.



A Cogito Ergo Sum blogon olvashattok egy új, méhnyakrák kiszűrésére alkalmas módszerről.

Dubecz Attila, a Billrothhárom sebésze, képes segítséget nyújt az orvosi pályaválasztáshoz. Működik a dolog, nálam a gyerekgyógyászat jött ki.



Katona Zsuzsa a Tour de France indulásáról beszél és arról, az ott felhasznált orvosi technikák mennyire ültethetők át a gyakorlatba és fordítva. (Tour de France rajongóként pláne tetszett írása).



Füredi Krisztián Pszichológiai blogján Dr. Lukács Lizával készített interjú-sorozatot olvashattok a fogyásról, az anorexiáról és más érdekes témákról.

Az Első Magyar Farma Blog is foglalkozik az iPhone orvosi felhasználásaival, lehetőségeivel. Megjegyzem már egész cégek épültek az iPhone orvosi felhasználása köré.



Pánics Gergely, sportsebészünk, olyan cikket elemez, melynek tárgya korántsem mindennapi: C-vitamin a csuklótörötteknek?

Keszthelyi Gyula, a magyar orvosi blogoszféra legkeményebb bloggere, azt boncolgatja, hogy a magyar orvosi etikai rendelet miért 21500 karakterből áll, míg a svéd csak 1400-ból. Jogos...

Jelentem, új taggal bővült a karnevál, hiszen Dr. Ház a Halálgyár című cikket tölti meg megjegyzéseivel.

Találkozzunk a jövő héten, és ne feledjétek el küldeni orvosi témájú posztjaitokat. Addig is még jelentkezünk egy világválogatóval a héten.

Az eddigi karneválok:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr52115193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dezső 2007.07.15. 14:01:42

Sziasztok,

Nem tudom láttátok e Mi történt Dr. Ház-al.

drhaz.freeblog.hu/

No azt hiszem ott kéne kezdeni a tisztogatást, hogy azokat akik, félelemben tudnak tartani orvosokat, no azt a bandát kéne eltakarítani!!!

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.07.15. 20:08:58

Szia!

Köszönjük, hogy szóltál! Erről írnom kell...
süti beállítások módosítása