MedIQ

Újra itt vagyunk, hogy bemutassuk az orvosi blogoszféra legjobb magyar alkotásait a múlt hétről, de most a végén új bloggal is bővült a karnevál.



Keszthelyi Gyula kemény szavait ezúttal más területre célozza, a hálapénzre.

Bluelake a Cogito Ergo Sum blogon egy lehetséges megoldásról beszél, mellyel sikeresen harcolhatnánk az Alzheimer ellen.

Az Első Magyar Farma Blog arról ír, hogy a Youtube megtizedeli az internetet. Szeretem, ha tematikus blogok az informatikához is konyítanak. Én nem, csak azért...



Dubecz Attila, kedvenc sebészünk, az RSS, azaz a webfeed előnyeiről mutat nekünk egy előadást. Az RSS segítségével én napi kb. 100-110 blogot, szaklapot tudok olvasni igazából percek alatt. Ezt a könyvtárban ülve képtelenség lenne véghezvinni. Az RSS korunk ajándéka!

Pánics Gergely ortopédus nem egy olvasó-barát cikkel állt elő, de éppen azért emelem ki, milyen nagyszerű, hogy vannak hardcore orvosi blogok is kis hazánkban a kis olvasószám ellenére.

Katona Zsuzsa a szepszis veszélyiről beszél. Ha kicsit jobban lenne tördelve a cikke, még tanuláshoz is hasznos jegyzet lenne. :)

Nem is értem, hogyan hagyhattam ki az első részből Füredi Krisztián nagyszerű Pszichológiai blogját. Pótolom mindjárt két linkkel is: 10 jótanács, hogyan élje túl a kapcsolat a gyerek születését és Serdülőkori depresszió és kis születési súly összefüggése.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr94104188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figyelj · http://olajos.nolblog.hu/?post_id=26198 - 137. 2007.06.24. 02:27:50

Ferenczi Krisztina
2007-06-23 17:59:16
Holnap délután 4-re szolidaritási tűntetést szervezzünk a János Kórházhoz.Jöjjön az egész magyar sajtó kolléganőnk életéért némán tűntetni és minden jó érzésű civil, akinek fontos a magyar demokrácia. Meg tudjátok szervezni, hogy eljusson a Népszabihoz, az Indexhez a kezdeményezés? Ha nincs szervezet, aki felválallja és útjára indítja, újságíróként vállalom saját nevemben.

Ferenczi Krisztina

olajos.nolblog.hu/?post_id=26198 - 137.
süti beállítások módosítása