MedIQ

Újra itt az első magyar orvosi blogkarnevál, ahol összegyűjtjük az elmúlt hét legjobb orvosi/egészségügyi cikkeit. Ha blogodban érdekes, orvosi témájú írással álltál elő, jelezd azt nekünk, és bekerülsz a karneválba (berci.mesko at gmail.com). Szeretnénk, ha nemcsak az orvosi vélemények kapnának hangot. Eheti karneválunk a vakáció jegyében zajlik, hiszen a blogger kollegák nem voltak restek nem írni sokat...



Keszthelyi Gyula ezúttal egy alapítványról és annak visszásságairól ír, illetve a médiaferdítések eszköztára is szóba kerül.

A Keep Da Law! posztja Ma csörögtél utoljára! címmel a vakáció kezdetéről szól. Még a bloggerek is nyaralnak?

A Cogito Ergo Sum blogról,  Orosz Viktória billenytűzetéből ezen a héten két cikket is kiválogattunk: mobiltelefon fényénél életmentő műtét és egy nagyon fontos, tegnapi bombahír téma: magyarázat az sclerosis multiplex kialakulására?



Az Első Magyar Farma Blog közölt egy listát a legjobb gyógyszer weblapokról. Ha már témánál vagyunk, a Medgadget holland részlege szerint a Scienceroll a világ 22. legjobb orvosi blogja!

Dubecz Attila, a magyar web 2.0 sebésze, az elhízást és egy magyar kutató külföldi sikereit taglalja.

Katona Zsuzsa bebizonyítja, hogy habár több sebből vérzik, mégis még mindig sokan szeretjük a Tour de France-t.



A Kaizen Blog szerint pazarolnak. Hogy kik és miért, azt elolvashatjuk itt.

Füredi Krisztián Szexológia blogján a transzvesztita és transzszexuális kifejezéseket ecseteli.

A MedIQ eheti legszínesebb posztja:A világ legkisebb és legmagasabb embere egy képen

Találkozzunk jövő héten is!

Az eddigi karneválok:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr72129334

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása