MedIQ

Újra itt az első magyar orvosi blogkarnevál, ahol összegyűjtjük az elmúlt hét legjobb orvosi/egészségügyi cikkeit. Ha blogodban érdekes, orvosi témájú írással álltál elő, jelezd azt nekünk, és bekerülsz a karneválba (berci.mesko at gmail.com). Szeretnénk, ha nemcsak az orvosi vélemények kapnának hangot. Ezúttal új képpel is jelentkezünk:



Keszthelyi Gyula megírta, hogy Dr. Ház regenerálta magát és ördögi táncot jár:

 

Dr. Ház pedig a hőséget ecseteli.

Végre akadt olyan orvosblog is, mely előre megírta nekem, mely cikkét szeretné a karneválban látni. A Kaizen Blog pontokba szedett egy kórházi folyamatot. Érdemes végigfutni.

A Cogito Ergo Sum blogon Orosz Viktória beszél a hőségriadóról, de ami még érdekesebb, egy új magyar tumorfestési eljárásról is.

Dubecz Attila, a magyar web 2.0 sebésze, durva témák felé fordult a héten. Egyrészt a gerelyhajítós atlétikai balesetet boncolgatja (római Golden League), másrészt egy hát furcsa körülmetélés történetét is górcső alá teszi.



Katona Zsuzsa a hőség.hu oldalt mutatja be.

Füredi Krisztián Pszichológiai blogján a hét blogötletét olvashatjuk:Olvasóink kérdéseire is válaszol Dr. Lukács Liza (anorexia, bulimia, fogyókura, izomdiszmorfia).

Az Első Magyar Farma Blog ír arról, hogy Michael Moore, a Sicko szerzője (amiről már rég írnom kellett volna), nekiment a CNN-nek. De írnak a magyar egészségkeresőkről is.

Pánics Gergely, sportsebészünk, ugyancsak foglalkozik a gerelyhajítós balesettel, videót is közöl:


A Keep Da Law blog betekeintést nyújt egy megbeszélésbe.

A MedIQ legfontosabb posztja az lett, amihez még mindig várom a jelentkezéseket: Küzdelem a rák ellen videójátékkal: gyerekklinikák jelentkezzenek!

Találkozzunk a jövő héten, és ne feledjétek el küldeni orvosi témájú posztjaitokat. Addig is még jelentkezünk egy világválogatóval a héten.

Az eddigi karneválok:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr52122335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drkowibi 2007.07.22. 22:31:25

Kár, hogy drhaz alias devil dance ilyen alpári stilust használ, anyázik. Nem használ a többi orvos megitélésének. Sajnos

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.07.22. 22:38:25

Egyet kell értsek, de ha kihagynám a karneválból, a teljesség igénye szenvedne csorbát...
süti beállítások módosítása