MedIQ

Nemrég írtam egy videójátékról, mely hasznos segítségnek tűnik a gyermekek rák elleni küzdelmében. Fél évnyi munka és levelezés után kaptam 10 db játékot az amerikai szervezettől, kb. 100 000 Ft értékben ingyen. Cserébe el kell juttatnom minél több magyar gyerekklinikára. Ehhez várom a jelentkezéseket. Bármely gyerekklinikára szívesen elviszem, megmutatom, felinstallálom. Annyit kértek pénz helyett, hogy küldjek képeket, videókat, ahogy a gyerekek játszanak és írjam le a tapasztalataikat. Van érdeklődő? Az is sokat jelentene, ha továbbadná mindenki gyerekklinikus ismerősének. Addig is a régi cikkemből:

A Hopelab nevű non-profit szervezet kifejlesztette a Re-Mission számítógépes játékot, melyben egy Roxxi nevű karakterrel a test véráramában kalandozunk, és meghatározott gyógyszermolekulákkal, antibiotikumokkal pusztítjuk a rákos sejteket és baktériumokat. A HopeLab céljai közé tartozik az életminőség javítása, a rákkal kapcsolatos információk elsajátíttatása és a páciensek önbizalmának növelése.

 

Kimutatásuk szerint, a kísérletbe bevont fiatal betegek 80%-a jobban reagált a kezelésekre, könnyebben tudtak alkalmazkodni orvosukhoz, megértették, mit miért csinálnak velük és a gyógyszereiket is gond nélkül beszedték. Azaz elhitték, hogy a terápia segíthet.

Ez nem gyógyszer vagy gyógymód, csak egy kis lelki ráadás a gyerekeknek, akiknek már fiatalon elképesztő küzdelmet kell folytatniuk.

Jelentkezni itt kommentben, vagy e-mailben lehet: berci.mesko [kukac] gmail.com
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr20119983

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sy 2007.07.18. 14:34:11

Barátom, eddig csak olvasgattam a blogodat, de az a bejegyzés már hozzászólásra sarkallt. Fogadd őszinte elismerésemet, sok ilyen ember kellene még ide, Magyarországra, akik nem (csak) siránkoznak, meg a szájukat járatják, hanem tesznek (is)!

b3ck · http://b3ck.net/ 2007.07.18. 15:09:09

Nem lévén gyermekklinikus ismerősöm érdemben segíteni nem tudok (1-2 orvostanhallgató ismerősömnek azért továbbadom, hátha az orvosi egyetemi városokban is érdeklődnék a klinikák), de csak buzdítani tudlak! Ez igen!

sarkiroka77 2007.07.18. 17:23:40

MA MÉG LEHET SZAVAZNI!!!!
hvg.hu/goldenblogvote.aspx A hvg.hu Golden Blog szavazás középdöntőjéból a döntőbe került a MedIQ. Légyszives SZAVAZZ rá, az utolsó a felsorolásban,

süti beállítások módosítása