MedIQ

Sok más mellett a Google pénzelte 23andMe genetikai cég is bemutatta szolgáltatását az All Things Digital konferencián. Íme:



Az a baj, hogy még mindig nem a lényeget emelik ki. A személyre szabott genetikát nem úgy kellene eladni, mint egy színes, vicces terméket, mert nem az. A személyre szabott genetika célja az, hogy a tudomány és az orvoslás szilárd talaján állva felhasználhassunk a genetikai kódunkban rejlő, az egészségünk szempontjából fontos, információkat.

Erre az előadás középpontjába helyezik a különböző ízleléseket és a furcsa szagú vizeletet, hiszen cégük az ezen tulajdonságokban rejlő egyéni különbségeket is vizsgálja. Spárga elfogyasztása után tiolok, tioészterek keletkeznek a vizeletünkben, mely mindnyájunkra jellemző. Az ezek által keltett sajátos szagot azonban csak kb. 40%-unk érzi egy adott génnek köszönhetően.

Értem én, hogy mégiscsak el kell ezt adni, de korántsem olyan rózsás a kép, mint ahogyan lefestik azt. Írtam már erről többször is:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr3501693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása