MedIQ

Számtalanszor írtam már a Second Life oktatási lehetőségeiről, de azt kevésszer említettem, hogy nem igazán van garancia az ott befektetett összegekre (épületek, tárgyak). És nem mellesleg, nem igazán biztonságos a site.

A Forterra olyan virtuális világokat hoz létre, melyek teljesen biztonságosak, csak persze nem ingyenesek. Lehet, hogy ez lesz a virtuális oktatás jövője. Miről van itt szó?

Nem az orvosi oktatás megváltoztatásáról, hanem a lyukak betöméséről. Egy sürgősségi osztályon nem jó ötlet komoly feladatot adni egy medikus kezébe, mert ott tipikusan gyors és jelentős döntéseket kell hozni. Viszont a betegszervezési feladatokat meg kell valahogyan tanulni. Erre lehet egy eszköz a sok közül a virtuális oktatás. Az oktatandó medikus dönti el, hogy ebben a programban behozott beteggel mit kezd, milyen teszteket és milyet kezelést rendel el, és hogyan kerül a páciens a megfelelő osztályra.

Egy példa: 

 

További olvasmány:

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr92533166

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.04.23. 09:29:29

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása