MedIQ

Hogyan lehet konkrét kapcsolatot teremteni a virtualitás és a valóság között? Hogyan fordíthatjuk testedzésre a számítógép előtt eltöltött órákat? A Second Life Fitness használatához egy ilyet kell beszerezni:



És az eredmény valahogy így néz ki:



Ahogy hajtjuk a kerékpárt, úgy haladunk a Second Life virtuális világában is. Eddig 54-en mozognak odabent ilyen módon és összesen 974 km-t tettek meg.

Tudom, hogy sokan nem látnak semmilyen jövőt a Second Life-ban, de én továbbra is próbálom kiaknázni a benne rejlő oktatási/orvosi lehetőségeket. Ma 15 holland orvost vezettünk körbe az orvosi központunkban (lásd a képen), tehát érdeklődés az van. Bemutattuk az oktatási eszközeinket, amikről hamarosan itt is írni fogok.



Addig is:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr78524363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su_n · http://firkak.blog.hu/ 2008.06.17. 08:36:03

Sl-ben a legnagyobb lehetőség az oktatás és az ismerkedés. Mert az, hogy "látod" az illetőt és nem csak olvasod mint egy e-mailben sokkal személyesebbé teszi. Illetve ott avoice lehetőség is. Igen MSN ben van még kamera meg más is. De kinek van a barát listáján Feketeláb indián vagy lengyel egyetemista az enyémen volt SL-ben.
süti beállítások módosítása