MedIQ

Ma is lesz Szonda a Kossuth Rádión 14:04 és 14:30 között.

  • Rebekánál bipoláris hangulatzavart, hiperaktivitást és figyelemzavart diagnosztizáltak, és erre 4 féle gyógyszert szedett. Amerikában az elmúlt 8 évben ötszörösére emelkedett a bipoláris depresszióval diagnosztizált gyerekek száma.
  • Fűben, fában orvosság, sáfrányban meg inzulin, vagyis emberi gyógyszer, növényekkel termeltetve - új utak a gyógyászatban-ellentmondásokkal….
  • Runstedt tábornagy, Canaris tengernagy és a zsidó mérnök, aki megmenthette volna Európát….Fenyvesi Károly, Charles Fenyvesi könyve a Hitler elleni összeesküvésekről - új dokumentumok alapján….
  • Miért és hova költözzünk, de főképpen mikor? Távolodva a Földtől…Almár Iván és Galántai Zoltán nagyközönségnek szóló kötete - Ha jövő-akkor világűr címmel….


A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr591654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása