MedIQ

Az American Cancer Society évek óta sikeresen rendezi meg a már ezerszer leírt Second Life virtuális világában a Relay For Life eseményét, mely több napon számtalan programot foglal magában a virtuális világban.

Amiért kiemeltem az az, hogy 1 millió dollárt gyűjtöttek már ezen keresztül. A Second Life pénznemét, a Linden dollárt lehet a világban adományozni különböző célokra egy kattintással. Sokan keveset adnak hozzá és iszonyatos összegeket gyűjtenek így. Nemcsak ezért, de a Second Life-ot nem kell még leírni, bár a benti aktivitás oktatás/orvosi események terén, láthatóan megcsappant.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr913048706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_G_A 2012.04.27. 02:37:30

Üdvözlet! Ez a poszt meg lett említve az slhungary.hu oldalon. Pontosabban itt: slhungary.hu/comment.php?comment.news.515
Köszönet :)
süti beállítások módosítása