MedIQ

Minden reklám nélkül szeretném megosztani ezt a videót, mely a digitális fogászat új vívmányait mutatja be nekünk.

A 3D-s fogászati CT és a CEREC felvételi egységének együttes alkalmazása lehetőséget nyújt rá, hogy a hagyományos mintavételt kikerülve, egy lézeres, optikai letapogatás során készült fényképből 3 dimenziós modell készüljön, mely alapján kevesebb mint negyed óra alatt elkészíti a számítógép faragóegysége a fogpótlást.  Ennek segítségével, a fogtechnikus időigényes munkáját egy az egyben kikerülve, akár egy ülésben pótolhatóak a kiesett, letört fogak.

 2:20-nál kezdődik a módszer bemutatása:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr672058299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várkapitány 2010.06.08. 11:56:37

CT?!

eszembe nem jutna a CT "nyújtotta", a hagyományos röntgennek

TÖBBSZÖRÖSE SUGÁRTERHELÉST

ráengedni a pofámra

CT Guru 2010.06.15. 11:22:22

Ez így nem igaz, javaslom az alábbi cikkeket utánaolvasni, tájékozódni:

www.napidoktor.hu/fokuszban/2791/komputertomografia-ct/

www.betegszoba.hu/?r=5242

meronem 2010.06.15. 13:04:24

Hálistennek, egy újabb szakma képviselő nézhetnek más foglalkozás után! Izgalmas időket élünk. Egyre több szakmát vált ki kompjúter, ezért az emberek egyre jobb, gyorsabb és pontosabb ellátást fognak kapni (nem csak az egészségügyben).
Kérdés, hogy mit fognak csinálni az ellátandó személyek az életükben, ha lassan nem lesz értelmes munka. Mondjuk, programoznak.
A személyre szabott genetika természetesen az elsők közt lesz, ami kihal, hiszen már ma sem az emberek végzik a szekvenálást és kereséseket. A bioinformatikusok egyébként tényleg jó munkát végeznek.
süti beállítások módosítása