MedIQ

Jól tudjuk, hogy a leszokás érdekében (legyen szó dohányzásról, drogról vagy akár alkoholról) a legjobb döntés az, ha felkeressük orvosunkat, hogy tőle kérjünk megfelelő segítséget. De emellett vannak más lehetőségek is. Lehet itt próbálkozni újévi fogadalmakkal vagy elhatározásokkal, hogy holnaptól letesszük, de mindjárt nagyobb az ösztönző erő, ha a pénzünk a tét.

A StickK.com egy igazi web kettes ötlet. A következő a lényege. Kötünk egy szerződést a site-tal, miszerint mondjuk 6 hét alatt leszokunk a dohányzásról és a cél érdekében heti 50$-árt áldozunk fel, a bíra pedig kedvesünk vagy valamelyik barátunk lesz. Minden héten a bíránk eldönti, hogy sikerült-e elérni a célunkat. Ha nem, már le is kerül a pénz az előre megadott bankszámlánkról. Ha sikerült betartani mindent, akkor visszakapjuk a pénzt maradéktalanul.



Akkor igazán izgalmas a dolog, ha az eredménytelenség esetén pénzt kapó személy maga a bíra, akiben egyébként értelemszerűen megbízunk.

Megalakultak már az első dohányzás vagy elhízás ellen küzdő csoportok is. Természetesen, új célokat is alkothatunk érdekeink és bankszámlánk tükrében.

Ha ez mégsem segítene, íme még egy kis ösztönzés:

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr7302543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://betterbaitsystems.com 2018.10.04. 07:39:42

Non recommendation for promotion to ssg counseling example - Oxycodone 400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gab007 2008.01.19. 17:18:27

Kösz a tippet, ezt megcsinálom itthon!

sarkiroka77 2008.01.19. 19:48:57

MÉG MA ÉS HOLNAP LEHET SZAVAZNI BERCI ANGOL NYELVÜ BLOGJÁRA
Nemrég segítettetek egy blogverseny megnyerésében neki, és most is hasonlóra kérlek BENNETEKET, de más okból. Meghívták két amerikai konferenciára előadást tartani, amelyekre 28-án indul, és a 2008-as év legfontosabb orvosi blogversenye éppen lezárul addigra, viszont nem áll nyerésre.

Az ottani előadásai fényét jelentősen megemelné egy ilyen nívós blogverseny esetleges sikere. A verseny első részében a szavazás dönt, a másodikban a zsűri. Az első részből még EGY nap van (20-a a határidő) és kb. 40 szavazattal van lemaradva.

Viszont gyerekjáték szavazni. Ezen a linken:

www.medgadget.com/2007best_technology.html

Csak ki kell választani a Sciencerollt és a Vote gombra kattintani

blanky 2008.05.23. 16:20:46

Nem gyenge :D Tökjó ötlet! Az biztos, hogy az egyik legmeggyőzőbb dolog a leszokásra dohányzás anyagi vonzata :-S A kalkulátorok is tök népszerűek mindenhol, pl ez különösen szellemes, mert azt is látod, mit mennyi idő múlva tudsz kifizetni a megspórolt pénzből: www.eroaleszokashoz.hu/megtakaritas_kalkulator
Végül is mindegy, mi veszi rá az embereket, lényeg a "gyógyulás"...
süti beállítások módosítása