MedIQ

A világ első orvoslásról és közösségi médiáról szóló egyetemi kurzusát 2008-ban indítottam el Debrecenben, mely szeptembertől a Semmelweis Egyetemen folytatódik tovább időben és hallgatószámban is kiterjesztve. 

Mivel azt szerettem volna, hogy a kurzushoz minden medikus/orvos a világ bármely táján ingyenesen hozzáférhessen és el is végezhesse, a kurzus globális és online formátumát The Social MEDia Course néven 16 részletes, látványos Prezi.com előadással, tesztekkel, badge-rendszerrel idén áprilisban indítottam el.

Az Ausztrál orvostanhallgatók Szövetsége azonnal a szárnyai alá vette, ahogy számos top orvosi amerikai/európai közösség is (pl. International Medical Informatics Association, stb.), de ezt magyar egyetemeknél valahogy nem sikerült elérni.

Arra szeretném kérni a MedIQ olvasóit, hogy küldjék el a kurzus linkjét minden olyan orvostanhallgató vagy orvos ismerősüknek, akik szerintük érdeklődnek az internet iránt orvosi szemszögből és szeretnek új dolgokat tanulni.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr54592665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása