MedIQ

Sokat dolgoztunk azon a HáziPatika.com-nál, hogy egy igazi 3D-s virtuális szakrendelőt hozzunk létre a Szív Világnapjára, így szeptember 29-én csütörtökön 16:00 és 18:00 között élőben lehet majd kérdezni kardiológusokat. Ezen a linken keresztül lehet majd belépni. Részlet a blogból:

Szeptember 29-én csütörtökön 16:00 és 18:00 óra között a HáziPatika.com hazánkban először egy virtuális szakrendelőt indít, ahol szakembereket lehet kérdezni megelőzésről, a szív egészségéről egy valóban virtuális, 3D-s világban. Két szakértőnk, Dr. Nagy András, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának osztályvezető kardiológusa, a Magyar Nemzeti Szívalapítvány kuratóriumának elnöke, az Európai Szívhálózat vezetőségi tagja; illetve Dr. Soós Pál, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ kardiológusa és a kardiologia.hu szerkesztője várja az érdeklődők kérdéseit.

 

hazipatika-visuland

A magyar fejlesztésű Visuland.com már bizonyította egyediségét és használhatóságát oktatási körülmények között, most pedig a HáziPatika.com által meghívott kardiológus szakértőitől kérdezhetünk élőben szeptember 29-én 16:00 és 18:00 között. A szakrendelőbe erre a linkre kattintva lehet belépni. Egy rövid videó a belépésről:

És egy videó magáról a virtuális térről:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr453260610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása