MedIQ

Sok éve dolgozunk a dokim.hu csapatával a Várószoba.hu közösségi oldalon. Nagy öröm látni, hogy már a 2000. számot is átlépte a bázisunk.

A Várószoba közösségének létszáma 2009 március 23-án lépte át az 500 regisztrált felhasználót majd 2010 január 23-án elérte az 1000 főt is. A tegnapi nap folyamán újabb mérföldkőhöz érkeztünk, mivel a regisztráltak száma elérte a 2000 főt.

Az aktivitásotoknak köszönhetően már 39 közösségünk van és ezekben pedig közel 900 történetet írtatok. A pánikbetegség és depresszió témában kimondottan aktív közösség alakult ki, ahol mindenki őszintén számolt be a betegségének megéléséről.

A közösség ereje akkor mutatkozik meg, amikor valaki kétségbeesett történetet ír, és tényleg szüksége lenne segítségre, amit nem mindig kap meg rögtön szakembertől. De ilyenkor a téma iránt érdeklődő felhasználó kap értesítést az új sztoriról, és szinte mindig van, aki egy jó szóval, véleménnyel kisegíti sorstársát.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr552607748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása