MedIQ

Nagy öröm látni, milyen szépen alakulnak a jobbnál jobb magyar orvosi témájú blogok. Íme 3 példa:

Szerző: Barta Endre molekuláris biológus, bioinformatikus

Leírás: Különböző rovatokat tervezek, így a napi és a heti hírek, a napi és a heti genomok, a miaza rovatot, amiben a genomika fogalmait próbálom bemutatni, és mivel elég későn csatlakoztam, lesznek retrospektív posztok is. Szeretnék néha egy kicsit provokatív is lenni és így érdemi vitákat generálni a szakmában és más érdeklődők között is.

Szerző: Lajoska, az angol orvos

Leírás: Angliai munkavállalás orvosként, az ötlettől, az elhatározáson és a felkészülésen keresztül a megvalósulás rögös útja. Itt mindent megtudsz, hogy megy ez.

Szerző: Pintérné Dr. Jurás Enikő. A Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán végzett 2004-ben (majd a DE OEC Megelőzőorvostan Intézetébe került rezidensként, illetve tanulmányokat folytatott a NI epidemiológia szakán)

Leírás: Az oldalon többek között ingyenes online csecsemőgondozás tanfolyamot találsz (szülés megindulás jeleitől 1 éves korig). Ezenkívül olvashatsz egy cikk sorozatot a várandósok és szoptató anyák részére egészséges és ajánlott táplálkozásról (kicsit unalmas, de hasznos). Igyekszem az általánosan felmerülő problémákról is írni terhesség, szülés, csecsemőgondozás, gyereknevelés témakörében.

Jó olvasgatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr592042180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RMO 2010.06.02. 19:39:31

Köszi Berci a lehetőséget!
További jó szerkesztést! Hajrá!
Dr. KóLa

dokimami 2010.06.02. 21:40:21

Köszi Berci, ez egy szülinapi ajándék a blogomnak. Egy évvel ezelőtt pontosan ezen a napon írtam az első bejegyzésemet:)

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2010.06.02. 22:14:57

Igazán nincs mit, akkor eltaláltam a napot :)

Berci

ccsvi · http://ccsvi.blog.hu 2010.06.03. 01:00:57

és ilyen az amikor a beteg kénytelen orvosi blogot írni, mert nincsen orvos, aki megírja helyette:
ccsvi.blog.hu

(a szklerózis multiplex új lehetséges kezelési módjáról)

madbal 2010.06.04. 17:28:47

szabad egy promót? személyre szabott terápiablog kps.blog.hu remélem, nem múlik ki hamar a szorgalmam... ;)
süti beállítások módosítása