MedIQ

Dr. Horváth Tamás kollégám osztotta meg velem az Olo.hu oldal linkjét, mely a Magyar Orvosi Kamara és a Promenade Kiadó közös vállalkozása.

Az OLO.hu portál már induláskor több ezer lektorált szakcikket tartalmaz, összetett, kategorizált keresési lehetőséggel rendelkezik, emellett pedig minden tagunk számára biztosítjuk a saját szakterülete szerinti személyre szabott cikkválogatást. Az OLO.hu által nyújtott szolgáltatások széles palettáját tagjaink számára a hetente elektronikus postaládájukba érkező szakmai hírlevél teszik teljessé. További szolgáltatásainkat (például díjmentes kreditpontszerző tanfolyam) ingyenes regisztráció után érhetik el.

Vannak videók, interjúk, webcastek, hírek, mindenképpen öröm, hogy végre kicsit modernebb platformot kap a MOK orvosi megjelenése, de kicsit elkeserítő, hogy például RSS csatornáról nem gondoskodtak. Szerettem volna hozzáadni a híreiket a PeRSSonalized Orvoslás nevű ingyenes hírkövetőnkhöz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr392025439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása