MedIQ

  • Megterhelő az orvosi ügyelet, mivel emelkedik a vérnyomás és gyakoribb a szabálytalan szívműködés. Nem meglepő, de mégis először sikerült ezt ilyen részletesen dokumentálni.

 

  • Interjút készítettem az angol blogomon a genetikai piac legfrissebb résztvevőjével, a Pathway Genomics-szal, akiknek mintát is fogok adni még az idén, amiről természetesen ugyancsak írni fogok.

 

 

 

 

 

  • Egy amerikai orvos azt vizsgálja, hogyan hat a komolyzene a betegek felépülésére és a fiatal orvosok technikai fejlődésére. Elárulom, pozitív a hatása.

 

 

  • A ResearchGATE, a világ legnagyobb tudományos közösségi oldala 200,000 kutatói taggal, hosszú cikket közölt a BusinessWeek-ben. A hivatalos blogjukat idén szeptembertől szerkesztem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr991603022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.16. 20:53:04

És mi van az éjszaka közepén lecsengetett mentővel, mentőtiszttel, sofőrrel? Neki max 2 perce van elhagyni az állomást, utána meg nyomni neki ahogy bírja, majd kiérkezve rossz esetben megpróbálni megmenti valaki életét.

Hozzáteszem az orvosi ügyelet szintén nem kellemes, hirtelen cselekedni, ráadásul jól. Mindkettő megterhelő a szervezetnek az tuti.

Ha viccesem akarnám mondani, itt tényleg tudni kell mindent, akkor is ha az álmodból keltenek fel :)

Kíváncsian várom az eredményeket, az interjút pedig esete elolvasom! Mozgalmas hét volt, és klassz, hogy egyre több jó blog van. Hajrá mindenkinek!
süti beállítások módosítása