MedIQ

A Webicina.com oldalon hónapok óta azon dolgozom, hogy a web 2.0 teljes tárházát lefedő forrásokkal, gyűjteményekkel álljak elő, melyek egy-egy betegségre vagy szakterületre koncentrálnak. A cél az, hogy ne a betegnek, orvosnak kelljen keresgélnie a temérdek információban, hanem egy helyen férjenek hozzá az orvosi és felhasználói szempontból válogatott legjobb oldalakhoz. 

Az autizmus igencsak lefedett téma, ha az online forrásokat nézzünk. Az Autizmus és Web 2.0 csomag tele van blogokkal, közösségi oldalakkal, virtuális világokkal, többek között, melyek mind az autizmus által érintett családok segítségére lehetnek.

Webicina.com main page

A tartalomjegyzékből:

Emelett publikáltam a PeRSSonalized Autism hírkövetőt is, mely dinamikussá teszi a forrásgyűjteményt és egy helyen teszi elérhetővé az összes minőségi forrás legutóbbi cikkeit.

perssonalized autism

Ha bárki tud még forrásokat, szívesen bővítem a csomagot. A következő téma a sebészet lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr211354633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása