MedIQ

Sok tervezés és munka után végre megjelent a Webicina.com oldalon az új ingyenes orvosi hírkövetőnk, a PeRSSonalized Medicine, melyről még a Magyar Orvosi Kamara is írt. A cél az, hogy akinek nincs ideje megtanulni az RSS használatát, azoknak nyújtsunk egyszerű és minőségellenőrzött alternatívát. Szakterületek vagy betegségek legjobb forrásait (szaklapjait, blogjait, híroldalait, web kettes forrásait) követhetjük egy kattintással. 

perssonalized medicine

Mitől egyedi a PeRSSonalized Medicine?

  • Van benne radiológia, neurológia, vagy cukorbetegség, rák, stb. szekció.
  • Személyre lehet szabni a hírkövetőt, így mintegy egyedi orvosi lapot lehet készíteni.
  • Lehet keresni az adatbázisban, azaz egy orvosi szempontból válogatott hálózatban.
  • A Pubmed orvosi kereső legújabb cikkeit is megkaphatjuk egy helyen, így nem kell visszajárni a Pubmedre és újra és újra beírni kedvenc keresőszavunkat.
  • Közösségi projekt, mivel rengeteg, jobbnál jobb forrást kapok az olvasóktól, azokat átnézem és bekerülhetnek az adatbázisba.

Akik írtak róla:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr531314313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása