MedIQ

Ma már egyszerű halandók is áldozhatunk a tudomány oltárán. Nem kisebb kutatásokat segíthetünk elfekvőben lévő processzor teljesítményünkkel, mint a rák-, malária kutatást, fehérje analíziseket, vagy éppen a termodinamiaki hipotézis vizsgálatát. A biokémia világátol elrugaszkodva még számtalan érdekes kutatásba bekapcsolódhatunk, segíthetünk például  földönkívüli élet- vagy a CERN-ben folytatott hadron kutatásban.

 

Itt jegyzem meg, hogy aki csak tudja, segítse a magyar Polymeta.com csapatát és saját netböngészésével járuljon hozzá a nemzetközi hírű, de magyar fejlesztésű kereső hírnevéhez. Részletek itt!

Hétfőn kezdődött és csütörtökön ér véget Londonban a tudományos újságírók világkonferenciája. Az előadók nagy része a válsággal riogatott, de a fontosabb európai orvosi kutatásokról is volt szó. Kérdés, hova lehet majd még megírni az eredményekről a híreket.

És végül, de nem utolsósorban íme Kovács Endre angol nyelvű blogja, a Geophagus, evolúcióról, zoológiáról, biológiáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr361268844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hppcrts 2009.07.28. 22:40:51

Lenne egy a cikkhez nem kapcsolódó kérdésem.
Ismersz-e olyan honlapot, ahol tünetek alapján lehet betegséget keresni, pl ha beírok egy tünetet, akkor kilistázza a hozzá kapcsolódó betegségeket?
Előre is kösz!

2009.08.05. 01:52:28

wow hír'es lettem :)

...

hppcrts: valami ilyesmire gondoltál? angol ugyan a dolog...

www.medicinenet.com/symptoms_and_signs/article.htm
süti beállítások módosítása