MedIQ

Ha olyan kórházat/klinikát kell említenem, mely az online eszközök teljes tárházát ésszerűen használja, a Mayo Clinic jut csak az eszembe. Most például elindítottak egy blogot, Sharing Mayo Clinic néven, ahol a páciensek és egészségügyi dolgozók mesélhetik el, mi teszi a Mayo klinikát olyan különlegessé.

Ezen kívül rendelkezik még:

 

 

 

 

 

Igaza van annak, aki azt mondja, Magyarországon felesleges ilyen online profilt teremteni egy kórháznak?

Igazából nincs igaza. Egy kórház nyugodtan megjelenhetne Iwiw profil formájában, egy belső munkatársak által szerkesztett bloggal, saját Twitter oldallal és rendszeres podcasttel vagy videocasttel. Ezek létrehozásához egy ember és idő kell, a költség minimális.

Viszont amíg nincs konkrét igény a páciensek részéről arra, hogy online is megismerhessék kórházukat, addig nem is várhatjuk a változást...

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr30925975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zughekker Zita · http://zughekker.blog.hu 2009.02.08. 23:09:26

Ha jó belegondolunk már voltak próbálkozások azzal kapcsolatban, hogy egy egészségügyi intézmény hogyan kommunikálhatná magát a weben. ez lett a vége: subba.blog.hu/2008/10/22/szent_imre_dal
süti beállítások módosítása