MedIQ

A Várószoba.hu, melynek fejlesztésében magam is részt vettem, nemrég indította el szolgáltatását. Ez egy támogatói közösség azoknak, akik valamely betegséggel és annak gyógyításával kapcsolatban keresnek támogatást, tanácsot vagy bátorítást. Az orvos tanácsát semmi sem helyettesítheti, de néha azért nem rossz, ha olyanok sztorijait olvashatjuk el, akik egészségügyileg hasonló cipőben járnak, mint mi.



Vannak hasonló szolgáltatások angol nyelven, de egyik sem épül a címkézésre. Ilyen történetek pedig százával születnek különböző magyar fórumokon is, de a fórum jellegéből adódóan azok hamar elvesznek. A Várószoba címkézésének köszönhetően a történeteket könnyű megtalálni és visszakeresni. Vegyünk egy példát:


A történeteket bárki olvashatja, regisztráció csak a történetíráshoz és a kommenteléshez szükséges.

A cél az, hogy orvosi egyesületek, alapítványok is felfedezzék a Várószobát, melyre jó példa a CML és GIST Betegek Egyesülete, ahonnan már született is történet a leukémiáról.



Egyelőre ennyit. A Várószoba blogjában részletesen lehet olvasni a működésről és az új sztorikról.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr41423375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása