MedIQ

Én se adtam még interjút hajnali/éjjel 2:45-kor, de most mégis felkeltem, mert bloggertársam, az amerikai Dr. Anonymous kért meg rá. Azzal emelkedett ki az orvosi blogoszférából, hogy hetente készít egy rádióműsort, ahová orvosi bloggereket hív meg. Ezúttal én voltam soron, egyben az első nem amerikai vendég címet is elvittem.

Elnézést a hang minőségéért, de elég messze voltunk, másrészt a TalkShoe szoftverével nem telefonról beszéltünk (nem akartunk 500 Ft-os percdíjjal diskurálni), ez lehetett az oka.

Az interjút itt is meg lehet hallgatni (a jobb oldali dobozban) vagy innen le lehet tölteni (23 MB).

Beszéltünk a magyar orvosi oktatásról, a személyre szabott genetikáról, a web 2.0 orvosi eszközeiről, stb.

Igazi nemzetközi show volt, mivel voltak kérdezők Dél-Afrikából, Egyiptomból, de Indiából is. Ezt Dr. A. mondta az interjú után:

 

Az invitálást úgy próbálom viszonozni, hogy ő lesz a hosztja a következő Medicine 2.0 karneválomnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr12370552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2008.03.11. 17:16:28

Szia Berci! Gratulálok ehhez a szerepléshez is, meg a Web2 Symposiumon tartott előadáshoz is. Sokak szerint a tiéd volt a legjobb.
Ha legközelebb Budapesten jársz, és rá tudsz szánni egy órát, szivesen készitenék veled interjút, és felkérlek a Halapenz.hu most szerveződőd tanácsadó testületébe is.
További sok sikert és keep in touch webkettes módszerekkel (is).
Blogom: www.telkes.net - Ha tájékozódni akarsz az érdeklődésemről.
A konferencia videói: www.web2conf.blog.hu

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2008.03.11. 20:47:45

Köszönöm szépen a felkérést! Nemsoká több napra is Bp-re kell utazzak.
süti beállítások módosítása