MedIQ

Nem egészen a címhez kötődik a Medgadget új cikke, mely a HydroPhysio szerkezetét mutatja be, amit inkább a rehabilitációs kezelésekben fognak tudni hasznosítani, de indításnak talán megteszi.



Többször is írtam már azokról a videójátékokról, melyeket kifejezetten leukémiával küzdő gyermekeknek készítettek. A HopeLab legújabb projektje a Ruckus Nation, mely azt tűzte ki célul, hogy olyan eszközt készítsen, mely a legegyszerűbb, legszórakoztatóbb módon bírja rá a gyerekeket a mozgásra.



A Ruckus Nation 75,000 dolláros fődíjáért több száz pályázat küzd. Jelentkeztem bírálónak, így lehetőségem nyílt néhány tucatnyi pályázat elbírálásában részt venni. Ezekből szemezgettem:

  • Virtual Bike Race: Egy szobakerékpárt kötne a pályázó a televízióhoz, melyen akár a Tour de France egyes szakaszait is szimulálhatnánk.
  • Walk the World: Egy pedálos szerkezet segítségével valós városokat, látványosságokat barangolhatunk be. Mintegy besétáljuk kedvenc helyeinket.
  • Charger on Wheels: iPodunkat vagy MP3 lejátszónkat tudjuk ezzel a szerkezettel feltölteni. Ha meghajtjuk lábbal, akkor töltődik az elem...
  • Volt még vízen futó gördeszka, karateszimulátor, stb.

Esetleg valami kreatív magyar ötlet?

Addig is további olvasmány:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr9257325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkiroka77 2007.12.08. 23:45:30

A SCIENCEROLL GYŐZÖTT!!!!
GRATULÁLUNK BERCI!!!!!!!!!

nita · http://freeyourmind.blog.hu 2007.12.09. 20:53:31

Ez a Walk the World egész jól hangzik,lehet még én is megmozdulnék!:)A Tour-ossal az a gond,hogy a kerekezőket nézve is teljesen ki lehet fáradni!:))
süti beállítások módosítása