MedIQ

Agyi keringési zavarok: tanácsok a stroke megelőzéséhez: Az Origó egészség rovata megint nagyott alkotott. Dr. Szegedi Norbert és Dr. May Zsolt, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet főorvosai beszélnek erről a fontos problémáról egy videóriport-sorozatban.

Adj karácsonyra OX laptopot (one laptop per child), másnéven a 100 dolláros laptop: A BizBigyó blogon Sebestyén Anna hívta fel a figyelmemet erre a nagyszerű kezdeményezésre. Ha veszel egy ilyen laptopot, egy másik laptop automatikusan egy harmadik világbeli gyerekhez jut el.

A legdrágább Google hirdetések: Természetesen az orvosjogi témájú hirdetésekért kell a legtöbbet fizetni. Például az “Oakland personal injury lawyer” $58.03-ba kerül.

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy  a Cogito bloghoz hasonlóan, mostmár a MedIQ is szoros kapcsolatban dolgozik tovább a MediPress orvosi hírportállal, ahonnan most először szemezgettem:



  • Bőrből őssejt: "Az új módszer egyik legnagyobb előnye az egyszerűség. Mindössze négy génre van szükség, hogy a bőrsejtet őssejtté alakítsák vissza. Az eljárás egy egyszerű biológiai laboratóriumban is elvégezhető."
  • Teljesen új immunrendszer őssejt átültetés után: "A Stanford Egyetem orvosi karának kutatói egy nagyon fontos előrelépést tettek annak irányába, hogy képesek lehessünk felnőttek őssejtjeinek átültetése segítségével egy teljesen működőképes immunrendszert létrehozni azok esetében, akik örökletes vérképzőrendszeri vagy autóimmun betegségben szenvednek."

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr1240098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkiroka77 2007.11.25. 23:55:37

Boldog szülinapot BERCI!!!
Hogy még minimum száz évig irjál ilyen jó, szinvonalas blogokat!!!

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.11.25. 23:56:51

Köszönöm szépen!

Ha százig nem is, de még néhány évig mindenképpen... :)
süti beállítások módosítása