MedIQ

Volt szerencsém már előadni az orvostudomány 2.0-ról a Magyar Orvostanhallgatók Egyesületének Debreceni Helyi Bizottsága által szervezett alkalmon medikusoknak. Íme a szervezet rövid bemutatója:

A Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete az ország legnagyobb hallgatói szakmai szervezete. Az IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations) teljes jogú tagjaként a WHO (World Health Organisation – Egészségügyi Világszervezet) által elismert prevenciós és egészségnevelő munkát végez, mely során mára már a magyar társadalom minden korcsoportját lefedi, a célközösséggel az év egésze során kapcsolatban áll. A társadalmi felelősségvállalás jegyében, támogatni az Egyesület munkáját az adó 1 %-ával az alábbi számlaszámon lehet: 11738008-20175588 (OTP Bank)



És a vezetők felhívása:

 

A Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete non-profit közhasznú egyesület, olyan cégeket, vállalatokat keres partnerként, akikkel közös érdekeket szolgál, célpopulációja hasonló. Amennyiben önnek olyan terméke, szolgáltatása van, mely az egészséget szolgálja és /vagy óvodás- általános- vagy középiskolás korú fiataloknak szól, mi évi 20 000 megtartott óránk során egész évben sikerrel célba juttatjuk üzenetét a fővárosban és vidéken is! Az együttműködés további részleteivel kapcsolatban forduljon bizalommal az Egyesület vezetőihez:

Szöőr Árpád – Debreceni Helyi Bizottság, Elnök  moedhb@yahoo.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr92227386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása