MedIQ

Először mondok ilyet orvoscsapatra, ha a web 2.0 kerül szóba (najó, Dubecz Attila sebész doktorunkra már mondtam hasonlókat). A Cardiovasculáris Centrum elnevezés bevallom, nem tudom, mely csapatot takarja, de emelem kalapom előttük. Nem azért, mert blogot készítenek, mert önmagában egy blog is lehet teljesen felesleges, ha rosszul használják. Íme egy kis lista, hogy ez a csapat, hogyan használja ki a web 2.0-t az orvoslásban:

  • Blog, mely hirdetőfalként, bejelentő felületként is szolgál.
  • Linkblog, mellyel könnyedén lehet linkeket ajánlani kollégáinknak.
  • Google Calendar, benne minden fontos dátum, amikor a csapatnak valami közös programja vagy feladata lesz.
  • Külön letöltő box, ahol a fontosabb dokumentumokat osztják meg.
  • És minden dokumentum a Google Docs-ban is elérhető.



Csak, hogy megint kiemeljem: nem az a lényeg, hogy ezeket a web 2.0-s kütyüket használjuk, hanem hogy teljesen funkcionális, értelmes célokra. Ez a csapat pontosan azt teszi, amiről már hónapok óta beszélek itt és a Sciencerollon: a maga oldalára állítja az internet új generációjának eszközeit, szolgáltatásait. Csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr58170800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

da 2007.09.19. 22:19:32

Szerinted kinek a haverja? ;)
DA
süti beállítások módosítása