MedIQ

Renée C. Byer kapta az idei Pulitzer-díjat The Sacramento Bee című képsorozatáért. Egy rákos kisgyermek mindennapjait mutatja be egészen az első kezelésektől az utolsó óráig. Megható és nagyon szívszorító sorozat. Csak erős lelkűeknek ajánlom...

A 10 éves Derek Madsen neuroblasztómában szenvedett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr4160934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Engusz 2007.04.20. 01:33:18

Ez borzastó! Hogy tud egy megőrült sejt ilyet tenni. Én most is azt mondom mint annak a magyar lánynak a szenvedéséről és haláláról szóló bejegyzésben. Ha velem történik ez...

blackbird 2007.04.22. 08:19:39

Magyarországon évente húsz-harminc kisgyermeket diagnosztizálnak neuroblasztomával. Ha korai stádiumban(és kb. egy éves korig) ismerik fel a betegséget, akkor rendkívül jó prognózisú, előrehaladott állapotban már pokoli nehéz meggyógyulni belőle. A szívem szakad meg Derekért és az összes kis sorstársáért mindenhol a világon, és mélyen együttérzek minden egyes szülővel, aki azt a feladatot kapja a sorstól, hogy ilyen betegségen kell végigvezetnie a gyermekét.

Akit érdekel, a www.gyerekdaganat.hu oldalon többet is megtudhat erről a kórról.

(Engem nagyon mélyen érint ez a post. Van egy csodálatos, gyönyörű, bátor kislányom, aki másfél éve küzd a neuroblasztomával. Le fogjuk győzni a betegséget, és csak azt mondhatom, amit minden sorstársunk: Nem lehet feladni. Soha.)
süti beállítások módosítása