MedIQ

Hírbehozó küldte a linket és nem hagyhattom a hírt szó nélkül. Zöldségekkel és tejjel le lehet szokni a dohányzásról. Nem kell semmi kímélő vagy (most jön a kedvencem) tisztító kúrára gondolni. Arról van szó, hogy a Duke Egyetem kimutatása szerint a zöldség, a gyümölcs és a tejtermékek, illetve a víz és a gyümölcslevek rontják a cigaretta ízét. Eredményük onnan származik, hogy megkérdeztek 209 dohányost arról, mi tette a cigarettát jobb vagy rosszabb ízűvé.



Többen állították, hogy az alkohol, a koffein és a hús javította az ízét. Ezeket tehát ildomos elkerülni.

További poszt a MedIQ-en a dohányzásról:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr4856901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OftF 2007.04.11. 15:21:08

Dohányosként csak megerősíteni tudom, hogy az étel befolyásolni tudja a cigaretta ízét, na de a bökkenő csak az, hogy csak az étel fogyasztása után csak rövid ideig (a cikkben nem láttam utalást arra, hogy ezt is megkérdezték volna a dohányosoktól).
1. Ezért nem hinném, hogy működik a módszer.
2. Mi a fene olyan nagy felfedezés azon, hogy a szájba egymás után bejutó különböző ízanyagok hatással vannak egymásra? Én már gyerekkoromban tudtam, hogy a hagymás-zsíros kenyérre nem esik olyan jól a francia krémes.
Bár lehet, hogy az váltotta ki ezt a fene nagy csodálkozást, hogy a nemdohányzó kutatók nem tudták, hogy a cigarettának is van íze.
süti beállítások módosítása