MedIQ

Az Empatica nevű cég egy sikeres közösségi finanszírozás után, ahol 700,000 dollárt gyűjtöttek, hamarosan piacra hozza okosóráját, ami képes epilepsziát előre jelezni és szólni, ha érzelmi stressz alá kerültünk.

Érzékeny szenzorokat használ, amiket a hazugságvizsgálók is használnak évtizedek óta. A céljuk az, hogy hidat képezzenek a technológia és az emberi érzelmek között. Elsősorban autizmusban és epilepsziában tartják hasznosnak.

Egyelőre nem ugrottam rá, mivel szeretem látni a crowdfunding projekteket "felnőni", de a potenciálja nagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr927535958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gordiuszblog · http://gordiusz.blog.hu 2016.05.18. 09:03:14

Ma délelőtt segédkeztem egy nagyrohamnál. Ha az a cél, hogy valaki egyedül hagyható legyen egy szomszédos helyiségben, munkahelyen, akkor kijelenthető, hogy egy androidos karpánton futó, gyorsulásmérőt figyelő app megoldást jelenthet? Ami semmi mást nem csinál csak egy programozott minta alapján [görcsroham], ami a kézen is érzékelhető, elküld 5 sms-t a munkatársaknak, hogy, akkor most futás van..?
süti beállítások módosítása