MedIQ

Gondolom sokan emlékeznek még a Breathe című zenei csodára, melyet amerikai orvosok alkottak, sőt már lemezt is adtak ki azóta. 

A Mayo Klinikán készült videóról is írtam:

Nos vannak azért más "remekművek" is. Jó szemezgetést:  

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr691576096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savanyúcukor 2009.12.08. 10:23:12

A Semmelweis Egyetemnek két klasszikus zenekara van, a 40 éves Orvoszenekar és a két éves Medikus Zenekar. Ez utóbbi szimfónikus felállásban működik és a tagok részvételével dolgozik egy vonós kamara is. Ebben a félévben már kb. 2 hetente koncertezünk, igen neves rendezvényeken. Továbbá működik az Orvosmuzsikusok Egyesülete számtalan taggal, évente megrendezésre kerülő nemzetközi koncerttel, budapesti koncertsorozattal és számos vidéki rendezvénnyel. A tagok között olyan szólistákkal, akikről csak a valóban zenész hallgató mondja meg, hogy az illető nem a profi zenei képzésben vett részt, pusztán orvos. Kár, hogy mi nem reklámozzuk magunkat a videómegosztó portálokon illetve kár, hogy a munkahelyeken (azaz a kórházakban) nemhogy nem engedik, tiltják a zenélést, így hasonló videók nem is születhetnének. Pedig a betegek lehet, hogy értékelnék a zenét és a vidámságot.

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2009.12.08. 10:24:12

Ez egészen biztos! Ha mégis születne ilyen videó, én szívesen bemutatnám a MedIQ olvasóinak.

Savanyúcukor 2009.12.08. 14:01:41

Köszi, ez nagyon kedves ajánlat, így már lehet, hogy készül videó :))). Hatalmas dolog Nálad megjelenni. Köszi mégegyszer!
süti beállítások módosítása