MedIQ

Újabb lehetőség az időpocsékolásra, de most legalább tanulni is lehet belőle. Egy szívműtétet tudunk végigkövetni, sőt végigoperálni sebészként vagy más specialistaként. Ügyelnünk kell az időre is, mert a páciens vérellátásával gondjaink lesznek. Egyébként elég jól szemlélteti egy bypass műtét rejtelmeit, amikor egy elzáródott vagy súlyosan károsodott ér funkcióját kell pótolni.



Ha pedig hibát követünk el, akkor fogadhatunk egy jó ügyvédet...


(Via Hearty Life)

További időtöltésre:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr71204150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyekkk 2007.10.23. 11:34:58

Tűzoltó leszek,katona, no és szívsebész:)

Jack__Bauer 2007.10.23. 11:47:38

1 perc 25 másodperc alatt, specialist szinten...
4.-re... :))
Az első beteg a "tanulópénz" volt (specialist szinten) - attól még, hogy orvos vagyok, nem tudok automatikusan szívet műteni. Még flash játékban se.
A második simán ment intern szinten.
A harmadiknál "rossz oldalon" kezdtem a varrást (specialist szinten), ami azonnali elhalálozással jár (lol)... Negyedjére már ment minden, mint a karikacsapás.
Kissé túlságosan leegyszerűsített, még a térdsebészeshez képest is. De azért szórakoztató.
süti beállítások módosítása