MedIQ

lila_bagoly_1384767039.jpg_1752x1240

Nagyszerű kezdeményezést találtam Tudásfeltöltés címmel, mely rövid videók, mozgóképes anyagok feltöltésére és megosztására invitálja a középiskolásokat, amelyek tudományos jelenségek, törvények, összefüggések megjelenését mutatják be. Íme a kiírás és a Facebook oldaluk. Hajrá!

" Két sikeres verseny, több mint 80 videó, közel négyszáz résztvevő, hatvan iskola, 16 000 szavazat: a TudásFeltöltés eddigi eredményei. Mindezek alapján hirdetjük meg idén is a TudásFeltöltés 2.0 elnevezésű tudományvizualizációs vetélkedőt, középiskolás diákok részére. A tehetseg.hu, az OTP Fáy András Alapítvány és a Tudástársadalom Alapítvány együttműködésében induló program középpontjában továbbra is a tudomány mozgóképes megjelenítése áll, erősítve az interaktivitást és a fiatalok, valamint a tudósok mind szélesebb körű bevonását. A felhívás a tudományos tehetség- utánpótlás népszerűsítését célozza."

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr285641443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása