MedIQ

thumbnail_image_1367846930.jpg_160x240

A világ leghíresebb e-páciense és jóbarátom, E-patient Dave, nagyszerű könyvet írt az e-páciensek világáról, érdekeiről és arról, mit kell tudnia egy orvosnak róluk. Felvetettem neki, hogy be kellene vezetni a könyvet, mint kötelező olvasmányt minden orvosi egyetemre, ezért a hátsó borítóra is rákerültem idézve.

Most felajánlotta, hogy a lektorálásommal örömmel engedné megjelentetni a könyvet magyarul is, de egyszerűen nincs időm lefordítani. Olyan valakit keresünk, aki lefordítani angolról magyarra és akivel együtt dolgozhatnánk azon, hogy a könyv eljuthasson a magyar e-páciensekhez és orvosaikhoz is. 

Juttatást nem tudunk felajánlani csak azt, hogy kap egy példányt és a neve megjelenik minden fordításról szóló hírben. Köszönjük előre is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr975284612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása