MedIQ

A napokban kaptam egy szívhezszóló levelet egy amerikai sráctól, akinek a felesége rejtélyes betegségben szenved a harmadik szülése óta (magas vérnyomás és visszatérő, több hetes ritmusokban jelentkező éjszakai görcsök), és habár Stanfordon látják el, nincs megoldás hosszú idő óta az állapotára, így a közösségekhez szeretne fordulni (ezt a kampányt adta a feleségének születésnapjára). Mivel látta az előadásomat, rám gondolt, hogy segítsek ezt megvalósítani.

522128_485187138163636_1351150050_n.jpg

Előbb a saját közösségeimhez fordultam, számos értékes véleményt, kommentet kaptunk a világ minden tájáról, majd mivel annyi elmélet gyűlt össze, javasoltam, hogy egy wiki platformon összegezzük ezeket. 

Az oldalon minden eddig ötlet, leírás, tünet, orvosi papír és eredmény elérhető. Ha vannak köztünk epilepszia és/vagy magas vérnyomás szakértők, vagy bárki, aki szeret ötletelni ritka kórképekről, kérjük, hogy írjon a wikin. Úgy szoktam kiküldeni a meghívókat, hogy ha van valakinek Doktor House-szerű ismerőse, akkor irányítsa a wikire.

Legutóbb a görcsök ritmikusságát ábrázolta a férj:

seizures.png

Nem létezik, hogy együtt nem találunk rá megoldást. Szóba jöttek már egészen eszement elméletek is a pajzsmirigyhormonoktól, a hormonális ritmusokon át a vér-agy gát meggyengüléséig és a vakcinákig.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr444642672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása