MedIQ

A DiaLog az utóbbi idők egyik legjobb mobilalkalmazása, mely a játékosságot használja ki a betegek motiválására. Cukorbetegeknek szánják és Master Wu vezeti őket végig a funkciókon és juttatja el a felhasználót/beteget a megfelelő cukorbetegség-menedzsment felé.

iPhone-ra és Androidra is elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr454608629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.26. 22:26:55

kiprobaltam. szorakoztato de nem gyakorlatias. a bgstart már próbáltam kongresszuson- össze sem hasonlitható. Mo-n nincs még olyan vc mérő, ami azonnal kommunikál vmi okos telefonnal v rendszerezővel. a diabetes egyik nehezsege a vc adatok rendszeres strukturalt rögzitese. majd lesz ilyen biztos vagyok benne, ami oep finanszirozott lesz. idő és pénz kérdése.

ezanicknemfoglaltugye 2012.06.26. 23:22:24

A vércukor mg/dl-ben van, nem állítható át. Írtam nekik emiatt, < 1 napon belül válaszoltak, hogy tervezik a konverziót, és az Androidot vgay az iPhone appot használom, hogy melyiket vegyék előre.
süti beállítások módosítása