MedIQ

Egy nagyszerű kezdeményezésbe kaptam személyesen betekintést a minap a Semmelweis Egyetemen. Az EDINA egy olyan online rendszer, mely direkt evési rendellenességekkel küzdők számára jött létre, hogy egy privát platformon támogatást nyújtson és közösségként is funkcionáljon. Az eredményekből pedig szakmai publikációt írnak. Az EDINA sikere azon múlik, hogy minél többen csatlakoznak hozzá olyanok, akik valamilyen evési rendellenességgel küzdenek. Részletek itt és lent is:

 

Az EDINA program célja, hogy folyamatos és ingyenes online támogatást nyújtson az evészavarban szenvedők számára. A program a következő elemeket tartalmazza:

részletes online információs anyagok az evészavarokkal, illetve a nehéz helyzetek átvészelésével kapcsolatban,

egyéni és csoportos chat konzultációk és fórumbeszélgetések formájában a Veled hasonló cipőben járókkal oszthatod meg tapasztalataidat.

A konzultációkat minden esetben tapasztalt terapeuta kíséri. Hogyléteddel kapcsolatban hetente rövid kérdőívet tölthetsz ki, amely az állapotoddal és a tüneteiddel kapcsolatos ellenőrzést és visszajelzést szolgálja. A program teljesen anonim, a résztvevők személye nem ismert egymás előtt.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr183501689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása