MedIQ

Meglepő bejelentést tettek az NHS, azaz a brit egészségügyi rendszer, vezetői egy gyűlésen. Úgy nyilatkoztak, nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy Facebook-on privát módon lehessen orvosi tanácsot adni betegeknek.

Úgy gondolják, érdemes váltani és nyitni a közösségi média csatornái felé, már csak azért is, mert az emberek egyre inkább ott vannak jelen, így lehetővé tennék a privát eszmecserét tünetekről, betegségekről.

Eddig ha valaki ilyen jellegű kérdéssel fordult hozzájuk Twitteren vagy Facebookon, azonnal a telefonos ügyfélszolgálathoz lettek irányítva.

Meggyőződésem, hogy a közösségi média privát csatornákon történő használata semmivel sem rosszabb csatorna, mint egy telefon, még úgy is, hogy a biztonságos beszélgetés ilyen kényes témákban kulcsfontosságú.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr243188809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása