MedIQ

Előfordult már sokszor hazánkban is, hogy tumoros beteg blogot írt viszontagságairól, majd miután eltávozott, családja hagyott búcsúüzenetet az oldalon, mely mintegy archívummá vált és hozzátartozók, barátok üzenőfalává.

Egy kanadai blogger, Derek K. Miller, ezt direkt előre megtervezte olyannyira, hogy ő írta meg azt a bejegyzést, amit barátainak publikálnia kellett a blogján, miután elhunyt. 10 éve blogolt, blogja fontos szerepet játszott életében, kétségtelen volt, hogy része lesz ennek a platformnak ebben a szomorú a folyamatban.

A feleség szerint az oldalt 3 millióan látogatták meg majd nem működött tovább, a sztorit a CNN is lehozta.

Hazánkban szerencsére van pozitív történet is, amikor a blog végigköveti a beteget, aki végül meggyógyul. Van, ahol a blogolást hagyták abba.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr622923195

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit kezdünk a halállal?* 2011.05.23. 10:53:23

A következő bejegyzés egy visszajelzésre alapul. Jelezték nekem, hogy a halálról szóló írás nélkülözi a biztatást, bátorítást, elintéztem annyival a kérdést, hogy tudomásul kell venni, és csókolom. A halál és a gyász a végső kérdés mindenféle értelembe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása