MedIQ

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki támogatott a már hagyományos és egyben a világ legrangosabb orvosi blogversenyén, a Medgadget Weblog Awards-on, aminek legjobb orvosi technológiai blog kategóriáját zsinórban harmadszor nyerte el az angol blogom, a Scienceroll.com.

 

Ezt írták a szervezők:

The Best Medical Technologies/Informatics Weblog is once again Bertalan Meskó's ScienceRoll. Berci, as we like to call him ever since he was one of the editors at Medgadget, is specializing in medical informatics and genetics. In the past, Berci even developed a medical school course about Health 2.0 and related topics at University of Debrecen in Hungary. ScienceRoll continues to provide timely commentary and news and reviews of everything involving computers, patients, and doctors. Congrats Berci, and keep up the good work!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr322669020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ccsvi · http://ccsvi.blog.hu 2011.02.17. 22:14:47

Megérdemelten! Gratulálok Bertalan!

bodr · http://google.com/+ibodr 2011.02.17. 22:44:23

Amikor szavaztam, még toronymagasan egy másik blog vezetett, féltettelek is egy kicsit, ezek szerint alaptalanul. :) Gratulálok!

activer 2011.02.18. 12:06:06

Nagyon örülök az ilyen eredményeknek! Fogadd minden elismerésemet!

sabangela 2011.02.18. 22:43:19

@Meskó Berci:

Gratulalok! En is naponta tobbszor figyeltem a pontok allasat.
Most pedig itt is

medizona.hu/friss/20110218_elso_orvosi_blogger.aspx

Világversenyen első lett a magyar orvosi blogger

olvastam a jo hirrol.
süti beállítások módosítása