MedIQ

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, azután, hogy a san francisco-i Health 2.0 konferencián is bemutatásra került a magyar fejlesztésű HealthMash, immáron hivatalosan is elindult. Ez egy tudástár és egyben szemantikus kereső is. Részlet a sajtóközleményből:

A HealthMash egy új szemléletű keresőtechnológiát ötvöz a megbízható adatokra építkező egészségügyi tudásbázissal, s ezért tud lényegesen precízebb válaszokkal szolgálni a felhasználók által keresett problémákra. Az interneten már elérhető információforrások közül természetesen ma már nem elegendő a szakmai cikkek, kutatási eredmények, tudományos adatbázisok mélyén lapuló adatok megjelenítése. A felhasználók a találatok között fényképeket, videókat, prezentációkat, sőt könyveket, blog- és Twitterbejegyzéseket is találhatnak, így kaphatnak átfogó képet a keresett témakörről.   

 healthmash

Klinikai kísérletek, képek, videók, cikkek, blogok, könyvek, Twitter üzenetek, szinte minden kereshető egészségügyi témában. Bármilyen kérdéssel a Kereső Blog szerzőjéhez, Jóföldi Endréhez érdemes fordulni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr631448594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása