MedIQ

 

A tesztet ITT lehet elvégezni. Nem szabad elfelejteni, hogy ez egyfajta szűrésre jó csak, nem helyettesíti a csendeskamrában végzett audiológiai kivizsgálást! Amennyiben az eredmény alapján (és nem a hiányos angoltudásnak köszönhetően) felmerül hallásprobléma lehetősége, fül- orr- gégészeti vizsgálat javasolt!

 

Áprilisban robbanásszerűen jött a hír, hogy a SARS után, most sertésekben izoláltak egy új influenza törzset, mely képes az embereket is megbetegíteni. A pánik mondhatni garantált volt. A következőkbe tehát végig vesszük az elejétől, mi kor mi történt, valamint, hogy jelenleg hol tartunk.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr131377605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az őssejtbotrány jogi háttere 2009.09.17. 12:19:22

Az utóbbi hetekben nagy port kavart az őssejtkezelés. Eddig négy orvost helyeztek előzetes letartóztatásba, de az egyikőjüket már szabad lábra helyezték, házi őrizetben van. A Jogi Fórumon jelent meg egy nagyon jól összefoglalt cikk Nagy Csilla tollábó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása