MedIQ

A Debreceni Egyetem 30,000 diákjával hazánk egyik legnagyobb egyeteme, így nagy megtiszteltetés volt látni, hogy az egyetem honlapján a Webicina.com-on végzett munkámról is megemlékeznek

Világviszonylatban is egyedülálló online orvosi hírkövetővel bővítette Webicina.com portáljának szolgáltatásait augusztus 12-től Meskó Bertalan, a Debreceni Egyetem hatodéves orvostanhallgatója. 

A webes alkalmazás hiteles online tartalmak gyors feltérképezésével támogatja az orvosok munkáját és az e-páciensek böngészését. A Phd hallgató folytatja „online hittérítő” tevékenységét is, hiszen szeptemberben immár harmadik alkalommal indítja el a világ egyetlen weborvoslási kurzusát Debrecenben, melynek mintájára hamarosan amerikai és holland egyetemeken is oktathatják a netmedicinát. 

Felmérések szerint a világhálót használó betegek száma exponenciálisan nő, míg az internethez értő orvosok aránya továbbra sem mutat emelkedést.  A növekvő űr betöltésére Meskó Bertalan, a Debreceni Egyetem hallgatója új online alkalmazást vezetett be a páciensek és orvosok számára is ingyenesen elérhető Webicina.com portálon. A weboldal minőségjegyek alapján gyűjti össze az orvosi szakinformációkat, az intenzíven növekvő hírek követését pedig ezentúl a PeRSSonalized Medicine (http://www.webicina.com/perssonalized) ingyenes szolgáltatás is megkönnyíti. Az új alkalmazás továbbá személyes beállításokkal egyénre szabott egészségügyi híroldal létrehozását is lehetővé teszi.

Hasonló téma:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr531349919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása