MedIQ

Elnézést a címért, de tényleg ez a trend. A személyre szabott genetikai cégek vizsgálataihoz köpetmintát kell beküldeni a labornak és a folyamatot egyre többen örökítik meg, hogy aztán online publikálhassák. A hölgy azt mondja magáról, hogy most kezd a Health 2.0 cégnél, de elárulom, a Navigenics-nél dolgozik, mivel találkoztam vele, és az egyetlen dolga egész nap, hogy a Navigenics Twitter és Facebook megjelenését menedzselje. 

A napokban írtam egy másik hasonló felhasználóról, aki viszont az eredményeit is publikálta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr211294044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack__Bauer 2009.08.07. 10:04:01

"egyetlen dolga egész nap, hogy a Navigenics Twitter és Facebook megjelenését menedzselje" - nincs is attól fontosabb egy "személyre szabott genetikai" cégnél. Aztán őssejtterápiát vállalnak-e? Lúgosítással hogy állnak?

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2009.08.07. 10:18:30

A customer service egy ilyen cégnél fontosabb, mint gondolnád, de az igaz, messze nem egy ember egész napos munkája, amit említettem.

Lord_Cica (törölt) 2009.08.07. 10:49:19

Négy kezet is tudnak csinálni?
süti beállítások módosítása