MedIQ

Az Országos Szakfelügyeleti Módszertani Központ május 25. és június 30. között országos egészségfelmérést végez. A kérdőívet online is ki lehet tölteni és tényleg nem vesz sok időt igénybe. 

Magyarországon 2009. május 08-június 20. között több mint 3000 településen kistérségi lakossági egészségfelmérésre kerül sor. Az adatfelvétel során közel kétszázezer 18 éven felüli személyt kérdezünk meg az interneten keresztül. A teljes lakosságból a kérdezettek kiválasztása véletlenszerűen történt.

Magyarországon 2003-ban volt utoljára Országos Lakássági Egészségfelmérés. Azóta a számítástechnika sokat fejlődött, így lehetőségünk nyílik rá, hogy szélesebb körben és költséghatékonyabb módon az egész ország minden kistérségére vonatkozóan gyűjtsünk adatokat.

Ha bárkinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban, legóember segít: 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr921206177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qwer 2009.06.29. 10:01:20

Nagyon nagy! Te csináltad?
süti beállítások módosítása