MedIQ

Mivel egy kezemen meg tudom számolni, hány magyar aktív orvosblogger írogat manapság, nagyon örülök, ha új, minőségi blog jelenik meg a láthatáron. Íme az ENT House, mely arra is jó példa, milyen témákat kell lefednie egy orvosbloggernek, és arra is, hogyan építhet magának online image-et egy magánrendelő.

Néhány példa az írásaikból:

Sőt Twitteren is fent vannak. Gratula!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr591134118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keerkii 2009.05.22. 16:10:31

A hangszalagokról tudnátok részletesen írni nekem ?

drHorváthTamás · http://drhorvathtamas.com/ 2009.05.22. 18:08:48

@keerkii: Persze a hangszalagokról is lehet mit írni, csak az a kérdés, pontosabban mire vagy kíváncsi. Sérülés, gyulladás, daganat, vagy más? A hangszalagokról és azok megbetegedéseiről eddig több tízezer (százezer?) oldalnyi könyvrészlet és cikk született. Ha megírod, hogy pontosabban mire vagy kíváncsi, akár privátban, akár a blogon válaszolok rá. A blogos profilomban ott a mailcímem.
Tamás
süti beállítások módosítása