MedIQ

Tegyük fel, hogy készül egy CT-felvétel rólam, mert éppen kivizsgálás alatt állok. A felvételt megnézi a kezelőorvos, de szeretném, ha más orvos is véleményt mondana róla. Mit tehetek? Persze, elmegyek máshoz, de mi van akkor, ha a világ másik végén van a szakember?

A WebPAX.com egy ingyenes, páciensek és orvosok számára készült oldal, melyre fel tudunk könnyen tölteni orvosi képeket, képalkotó berendezések felvételeit. A rendszer olyan biztonsági kaput használ, mint a bankok online rendszerei. A képek adataiból pedig a páciensre vonatkozó adatok feltöltés közben törlésre kerülnek. Használható a képek tárolására, oktatásra, kutatásra vagy akár klinikai kísérletekhez is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr50955117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zslog 2009.02.22. 14:01:15

3 nappal ezelőtt egy betegünk mellkasi CT felvételét kellett volna egy mellkasebésznek (kb. 20 km távolságra lévő másik kórházba) véleményezésre elküldeni. Megoldás: A felvételeket tartalmazó CD-t futárral kellett volna átküldeni:-(
süti beállítások módosítása