MedIQ

Az orvosiszotar.hu elindított egy videóblog pályázatot, ahová azon egészségügyben dolgozók jelentkezését várják, akik videón adnak elő témákat 10 héten keresztül 5-5 percben.

A díjazás talán nem a legszerencsésebb. Minden 10.000 megtekintés 1000 Ft juttatást eredményez. A Videa.hu és a videobomb.hu legnézettebb videói 100-190 ezres nézettségűek, és hát nem éppen mély orvosi témákról szólnak. Legyünk reálisak, az egészségügyről, orvoslásról szóló videókat még a külföldi porondon sem nézik ennyien. És 5 percnyi, orvosi szempontból is elfogadható, sőt érdekes anyagot videón összehozni messze nem egyszerű feladat.

Az ötlet nagyon jó, csak a kivitelezés miatt nem érzem megvalósíthatónak.

Kevesebb megkötéssel (nem kellene egyből szerződést emlegetni), kicsit reálisabb díjazással talán több eredmény lenne várható. Én azt sem tudom elképzelni, hogy a meglevő 10-15 egészségügyben dolgozó bloggerhez újabb 5-10 csatlakozzon a közeljövőben, nemhogy videóbloggerek. De a leírás szerint rengeteg a jelentkező. Ha ez így van, a MedIQ-en szívesen fogom promótálni őket.

Szóval összefoglalva, hajrá videóbloggerek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr49202349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása